Vihreät uudistavat poliittisen ohjelmansa tänä keväänä. Vihreiden poliittisessa tavoiteohjelmassa 2019-2023 linjataan tärkeimmät tavoitteemme tulevalle eduskuntakaudelle sekä Euroopan parlamentin toimikaudelle, ja keinot näiden tavoitteiden toteuttamiseksi. Nyt jokaisella jäsenellä on mahdollisuus vaikuttaa Vihreiden poliittisen ohjelman sisältöön! Kommenttien pohjalta poliittisen ohjelman työryhmä koostaa esityksen uudeksi ohjelmaksi puoluekokoukseen 16.-17.6.2018.

Oulussa järjestetään la 17.2. klo 12-15 työpajatilaisuus, jossa työstetään ohjelmaan kommentteja pienryhmissä. Nyt jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa poliittiseen ohjelmaan, jolla lähdetään mm. eduskuntavaaleihin. Tilaisuus järjestetään Aleksinkulman Pohjansalissa (Aleksanterinkatu 9). Tervetuloa!

 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: