Ehdokaslistalta löytyy vahvaa kokemusta, sekä uusia politiikkaan lähtijöitä. “Ehdokkaiden keski-ikä on hieman yli 37 vuotta, meillä on siis erittäin nuorekas lista. Ehdokaslistan nuorin ehdokas on 18 vuotias ja vanhin ehdokas 56 vuotias. Listan ehdokkaat ovat kattavasti koko vaalipiirin alueelta, ja listan sukupuolijakauma noudattaa tasa-arvolain edellytyksiä. ” Oulun vaalipiirin Vihreiden puheenjohtaja Marja Lähde iloitsee. “Fiilikset ovat korkealla vaalikampanjoinnin suhteen, hyvä yhteishenki ja positiivinen tekemisen meininki näkyy tässä joukossa. Tavoittelemme tällä listalla kolmea kansanedustajaa.” Oulun vaalipiirin Vihreiden eduskuntavaalikampanjassa keskeisiä teemoja tulevat olemaan ilmastonmuutoksen torjunta, yhdenvertaisuuden edistäminen, koulutuksen kunnianpalautus ja köyhyyden torjuminen.

Ehdokkaat

Esa Aalto, 36, Oulu
Timo Ahvenainen, 32, Ylivieska
Mika Flöjt, 44, Kuusamo
Satu Haapanen, 49, Oulu
Latekoe Lawson Hellu, 56,  Oulu
Toni Holappa, 19, Oulu
Jaana Isohätälä, 30, Oulu
Monika Kangas-Siira, 46, Liminka
Silja Keränen, 34,  Kajaani
Hanne Kokko,39, Nivala
Jenni Pitko, 32, Oulu
Paula Pohjanrinne, 51, Kempele
Anne Sormunen, 46, Sievi
Seppo Sorvari, 44, Raahe
Marjo Tapaninen, 45, Oulu
Sofia Tervakangas, 18, Oulu
Susa Vikeväkorva, 26,Oulu
Antti Yrjölä, 27, Oulu

%d bloggaajaa tykkää tästä: