Vihreiden Oulun toimisto  on joutunut perjantaina 22.1.2021 ilkivallan kohteeksi. Toimiston julkisivuun on maalattu hakaristi ja uhkaava teksti.

Vaalien lähestyessä poliittisen toiminnan häirintä on huolestuttavasti lisääntynyt. Kansanedustaja Juha Sipilään on käyty käsiksi, Keskustan vaalitilaisuuteen tehtiin rasistinen häirintäisku, kansanedustajat ovat saaneet viha- ja uhkausposteja, Perussuomalaisten paikallistoimiston ikkunoita kivitettiin.

Vetoamme edelleen kaikkiin poliittisiin ryhmiin ja koko kansalaisyhteiskuntaan, että tulevat kuntavaalit käydään hyvässä hengessä ja turvallisesti. Vain yhteistyöllä voimme saada tämän ikävän ilmiön kuriin ja rakentaa parempaa poliittista ilmapiiriä.

Oulun toimistoon kohdistuneen ilkivallan osalta tapahtuneesta on tehty rikosilmoitus.

 

Oulun Vihreä Kunnallisjärjestö ry

Oulun Vaalipiirin Vihreät ry

 

Lisätietoja
Oulun Vihreän kunnallisjärjestön puheenjohtaja Aino-Kaisa Manninen
Puh: 040 568 9426
Email: ainokmanninen@gmail.com