Oulun vaalipiirin Vihreissä on aloittanut 1. elokuuta 2022 kaksi uutta työntekijää.

Marjo Tapaninen edistää jatkossa vihreitä arvoja piirin toiminnanjohtajana.

”On hienoa päästä työskentelemään koko Oulun vaalipiirin alueella Vihreille tärkeiden teemojen edistämiseksi, yhteistyössä osaavien toimijoiden kanssa”, Tapaninen summaa ilahtuneena.

Toiminnanjohtajana Tapaninen vastaa piirijärjestön hallinnosta sekä viestinnän ja toiminnan kehittämisestä.

Tapaninen on vaikuttanut puolueessa jo 1990-luvulta lähtien. Vuosien saatossa hän on toiminut esimerkiksi neljän vuoden ajan kunnallisjärjestön puheenjohtajana ja Oulun Vihreiden puheenjohtajana.

Lisäksi Tapaninen on ollut piirihallituksen puheenjohtaja, Oulun seudun Vihreiden Naisten puheenjohtaja sekä valtakunnallisten Vihreiden Naisten varapuheenjohtaja. Tapaninen on edelleen myös Vihreiden Naisten hallituksen jäsen.

Oulun vaalipiirin Vihreissä täysin uudessa tehtävässä aloitti Laura Juntunen. Hän työskentelee tapahtuma- ja viestintäsuunnittelijana. Juntunen on taustaltaan valtiotieteiden kandidaatti, ja työskennellyt vuosia toimittajana sekä erilaisissa viestinnän tehtävissä.

”Lähden mielenkiinnolla kehittämään ja koordinoimaan vaalipiirin viestintää ja tapahtumia”, Juntunen sanoo.

Jatkossa Oulun piirin Vihreiden toimintaa kehittää siis kaksi työntekijää. Samalla resursseja ja osaamista vaalipiirin yhteisten tavoitteiden edistämiseen on entistä enemmän.

”Odotamme ilolla tulevaa syksyä”, Tapaninen ja Juntunen toteavat.

 

Lisätietoja:

Marjo Tapaninen
Oulun piirin toiminnanjohtaja
040 411 0445
marjo.tapaninen@vihreat.fi