Tiedote: Pekka Haavisto kiertueella Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa

Presidenttiehdokas Pekka Haavisto kiertää laajasti Pohjois-Pohjanmaata ja Kainuuta perjantain 13.10. ja sunnuntain 15.10. välisenä aikana.

Vierailu alkaa perjantaina 13.10. Ylivieskasta. Vierailukohteina ovat Vestia Oy ja Ylivieskan kirkko.

Haavisto on myös kansalaisten jututettavana useissa avoimissa tilaisuuksissa. Ylivieskan Shellillä on aamukahvit Pekan kanssa, Kalajoen kirjaston Virta-salissa lukiolaiset “tenttaavat” presidenttiehdokasta ja Pyhäjoella kahvila-ravintola Katri ja Aleksissa on myös mahdollista tavata Haavisto.

Perjantaina kiertue jatkuu vielä Raaheen ja Liminkaan. Raahessa vierailukohteena on Koulutuskeskus Brahe ja Karhun kirja & paperi. Kirjakaupan tilaisuus on avoin kaikille. Limingassa presidenttiehdokas on tavattavissa HalpaHallin edustalla ja Tupoksen ABC-asemalla.

Lauantaina Pekka Haavisto kiertää Oulussa, Kempeleessä ja Iissä. Haavisto on yleisön tavattavissa Kauppakeskus Zeppeliinissä heti aamulla ja Ouluhallissa Kädentaito- ja hyvinvointimessuilla. Kiertue suuntautuu tämän jälkeen Iihin ja Haukiputaalle.

Haavisto tapaa eri tilaisuuksissa yrityselämän, korkeakoulujen ja kansalaisjärjestöjen edustajia. Hän tapaa oululaisia nuoria ja nuorten kanssa työskenteleviä, ja vierailee Oulun Taiteilijaseura -63 ry:n 60-vuotis juhlanäyttelyssä Valvegalleriassa. Oulussa järjestetään lauantai-iltana avoin yleisötilaisuus Valveen kahvilassa.

Sunnuntaina Haaviston kiertue suuntautuu Kainuuseen. Matkan varrella hän pysähtyy Muhoksella ja Utajärvellä, ja tapaa mm. vaelluskala-aktiiveja ja kuulee vihreän siirtymän hankkeista. Haavisto kiertää Kainuun alueella kohdaten kansalaisia Paltamossa, Vuokatissa ja Kajaanissa.

Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/3l6MPEVnb